Ooglidcorrectie

Wanneer uw oogleden steeds verder over uw ogen zakken en u er zelfs klachten door krijgt, zou het zinvol kunnen zijn er iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt uitkomst en wordt met grote zorg en precisie uitgevoerd door dokter (Margriet) Weenen.

Wilt u een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op via 030 – 2318110, of via info@mariahoek.nl

Afspraak maken

Er zijn van maandag tot en met vrijdag verschillende spreekuren per dag. Meestal duurt een afspraak waarin een hulpvraag behandeld kan worden tien minuten. Als u aangeeft dat er meerdere vragen te bespreken zijn of dat u een langer gesprek wilt, dan houdt de assistente daar rekening mee. U kunt afspraken telefonisch (030-2318110) of online maken. Als u voor 10.00 uur een afspraak maakt, kunt u meestal dezelfde dag nog terecht. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven bij welke arts u een afspraak wilt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via e-mail of telefoon, of laat een bericht achter via het contactformulier.