Buurtzorg

Over ons

Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden zorg thuis levert. Het gaat hierbij om verpleging en persoonlijke verzorging. Onze medewerkers kijken samen met u wat er aan zorg nodig is en zoeken samen met u en uw omgeving naar oplossingen.

Wij bieden thuiszorg voor de postcodes  3512(zuid), 3581, 3582, 3583 en 3584.

Contactgegevens

Buurtzorg Utrecht team Wilhelminapark e.o.
Nicolaas Beetsstraat 2A
3511 HE Utrecht

Praktijknummer: 06 – 103 56 893

E-mail: buurtzorg@gcmariahoek.nl

Locatie

Algemeen

Buurtzorg Nederland heeft een vernieuwend concept voor zorg thuis ontwikkeld. Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden, bij mensen thuis zorg levert. Het gaat hierbij om verpleging en persoonlijke verzorging. Onze medewerkers kijken samen met u wat er aan zorg nodig is en streven naar duurzame en effectieve oplossingen voor de cliënt.

Zelfsturende teams

Omdat er wordt gewerkt met zelfsturende teams kan er beter worden aangesloten bij de specifieke wensen en behoeften van de cliënt. In de teams werken (wijk)verpleegkundigen samen met wijkziekenverzorgenden, waarbij hun oplossend vermogen en professionaliteit ten volle worden benut. De teams zijn zelf verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de werkzaamheden. De Buurtzorgteams worden ondersteund door een regiocoach en een klein landelijk hoofdkantoor dat is gehuisvest in Almelo.

Cliëntenraad

De cliëntenraad van Buurtzorg behartigt de belangen voor cliënten die gebruik maken van thuiszorg. De raad geeft gevraagd en ongevraagd advies over onder meer de kwaliteit van de zorg, belangrijke wijzigingen in de organisatie en andere relevante onderwerpen. Als er vaker aandachtspunten met eenzelfde strekking bij de cliëntenraad worden neergelegd is dit reden om te kijken of er wellicht verbeteringen nodig zijn.

Team

Annemarie van Kessel

Engelien Meijer

Esther Noorlander

Esther van Putten

Josje Smits

Gonneke Buter

Sandra

Joke Dijksterhuis

Heeft u een vraag? Vul dan het formulier in. We nemen contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

  • GC Mariahoek