Huisartsen

Missie en Visie

Op 12 december 2014 is de praktijk verhuisd naar de Catharijnesingel 64. Mariahoek 5 werd te klein en doordat we ook van de bovenliggende verdiepingen gebruik moesten gaan maken werden wij moeilijker toegankelijk. Op de Catharijnesingel is de praktijk op de begane grond gevestigd en daarmee dus goed toegankelijk.

Visie

Door in een goede sfeer samen te werken geven we met de aanwezige zorgaanbieders vorm aan hoogwaardige zorg, waarbij betrokkenheid en toegankelijkheid centraal staan.

Missie

  1. We zijn betrokken bij onze patiënten en sluiten aan op de behoeftes van onze populatie.
  2. Het hele team werkt in een goede sfeer en met plezier
  3. We leveren hoogwaardige zorg

Waarden

Betrokken

Wij zijn betrokken bij u. Wij luisteren naar u, waardoor uw klacht wordt beoordeeld vanuit uw gehele persoon en levenssituatie.

Goede Sfeer

Wij zijn een klein, prettig samenwerkend team met weinig personeelswisselingen. Mede hierdoor kennen wij u en kent u ons.

Innovatief

Sinds 2007 zijn we door het Nederlandse Huisartsen Genootschap geaccrediteerd. We zijn aangesloten bij de Stichting Geïntegreerde Eerstelijns Zorg Binnenstad. Met twee andere huisartsenpraktijken in de binnenstad wordt de samenwerking gezocht met andere eerstelijnszorgaanbieders. Met de HuisartsenStadUtrecht(HUS) leveren we doorlopende zorgen werken we mee aan onderzoek en nieuwe ontwikkelingen in de zorg.

Toegankelijk

Wij zijn bereikbaar voor adviezen,  consulten en visites. Maandag, dinsdag en woensdag is er een avondspreekuur tot 18:30. Woensdag is er een ochtendspreekuur vanaf 07:00. Voor alle spreekuren geldt dat u eerst een afspraak moet maken, dit kan telefonisch (030-2318110) of online . Wij streven ernaar dat u dezelfde dag nog geholpen wordt met uw gezondheidsvragen. Assistenten aanwezig en telefonisch bereikbaar van 8.00-17.00 uur.

Hoogwaardig

Onze praktijk is een opleidingspraktijk voor doktersassistentes, POH-GGZ, POH-S, coassistenten en huisartsen in opleiding. Dat geeft een extra impuls om hoogwaardige zorg te verlenen. U kunt bij ons terecht voor medische en psychologische zorg. Voor aanvullend onderzoek, behandelingen en zorgprogramma’s kunt u bij ons terecht. We werken hiervoor samen met een aantal praktijkondersteuners .

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via e-mail of telefoon, of laat een bericht achter via het contactformulier.