Zorgaanbieders

Als onderdeel van Stichting Geïntegreerde Eerstelijns Zorg Binnenstad in Utrecht proberen wij diverse disciplines op een goede manier samen te laten werken. Zo vindt u diverse vormen van zorg in Gezondheidscentrum Mariahoek aan de Singel. Daarmee bieden wij u altijd de zorg die u écht nodig heeft.

Huisartsen

Huisartsen

Huisartsenpraktijk Mariahoek richt zich voor haar zorg op de Utrechtse Binnenstad. Ons aanbod is afgestemd op de gezondheidsvragen in de Binnenstad.  Zo is er bijvoorbeeld extra aandacht voor psychische problemen, verslaving, SOA en sportblessures. Wij hanteren waar mogelijk de richtlijnen van de wetenschappelijke vereniging NHG.

mariahoek_fysiotherapie2

Fysiotherapie

Allround behandel- en expertisecentrum”Fysiotherapie Binnenstad locatie Mariahoek”  is sinds 2015 gevestigd in Gezondheidscentrum Mariahoek. Cliënten met problemen aan het houdings- en bewegingsapparaat staan bij “Fysiotherapie Binnenstad” centraal.

Logopedie

Logopedie

Het doel van de praktijk is hulpverlening bieden aan mensen die klachten ervaren op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor of eten & drinken. De mogelijkheden en wensen van de patiënt zijn hierbij het uitgangspunt.

podotherapiemariahoek2

Podotherapie

Een podotherapeut behandelt mensen met voet-, enkel, knie- en heupklachten die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de voeten.

dietistenmariahoek2

Diëtisten

De diëtisten van Careyn zijn de deskundigen op het gebied van voeding en gedrag. Zij staan voor u klaar als het gaat om gezond en tegelijkertijd lekker eten, een voedingsadvies of persoonlijke dieetbegeleiding.

psychologiemariahoek2

Psychologie

Psychologische zorg is voor iedereen toegankelijk. We krijgen allemaal wel eens te maken met somberheid, angstige gevoelens of het gevoel niet lekker in je vel te zitten. Als deze problemen langer blijven is het fijn om dit te bespreken met een onafhankelijke persoon.