Hart en vaatziekten onderzoek CVRM

Hart- en vaatziekten (HVZ) zijn al jarenlang één van de belangrijkste doodsoorzaken in Nederland. Het is dan ook zaak om de juiste actie te ondernemen om risico’s te verminderen. Dit valt onder CVRM, oftewel diagnostiek, onderzoek, behandeling en follow-up. Vanuit het zorgprogramma CVRM helpt Huisartsenpraktijk Mariahoek u bij het verkleinen van risico’s op hart- en vaatziekten. Daarvoor zijn een gezonde leefstijl, voldoende beweging en wellicht medicijnen nodig. In dit zorgprogramma begeleiden we u op deze en andere vlakken.

Afspraak maken

Er zijn van maandag tot en met vrijdag verschillende spreekuren per dag. Meestal duurt een afspraak waarin een hulpvraag behandeld kan worden vijftien minuten. Als u aangeeft dat er meerdere vragen te bespreken zijn of dat u een langer gesprek wilt, dan houdt de assistente daar rekening mee. U kunt afspraken telefonisch (030-2318110) of online maken. Als u voor 10.00 uur een afspraak maakt, kunt u meestal dezelfde dag nog terecht. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven bij welke arts u een afspraak wilt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via e-mail of telefoon, of laat een bericht achter via het contactformulier.