Geestelijke Gezondheidszorg

In ieders leven kunnen zaken voorvallen die psychische gevolgen hebben. U kunt hierbij denken aan overbelasting, verlies van werk of een geliefde of ten gevolge van lichamelijke klachten of aandoeningen. Vanuit het zorgprogramma GGZ werken diverse disciplines in Gezondheidscentrum Mariahoek aan de Singel samen met u aan het verminderen van psychische klachten.

De huisarts, psycholoog, praktijkondersteuner (POH-GGZ) en soms ook de psychiater of psychosomatische fysiotherapeut werken nauw samen binnen dit zorgprogramma. Zo kunt u ervan op aan dat u de best mogelijke ondersteuning krijgt. Daarnaast biedt het spreekuur ruimte om uw verhaal te doen.

Afspraak maken

Er zijn van maandag tot en met vrijdag verschillende spreekuren per dag. Meestal duurt een afspraak waarin een hulpvraag behandeld kan worden vijftien minuten. Als u aangeeft dat er meerdere vragen te bespreken zijn of dat u een langer gesprek wilt, dan houdt de assistente daar rekening mee. U kunt afspraken telefonisch (030-2318110) of online maken. Als u voor 10.00 uur een afspraak maakt, kunt u meestal dezelfde dag nog terecht. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven bij welke arts u een afspraak wilt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via e-mail of telefoon, of laat een bericht achter via het contactformulier.