Soa

In huisartsenpraktijk Mariahoek bent u welkom om uw zorgen te delen rondom uw angst voor soa’s. Ongeveer 100.000 mensen lopen jaarlijks een soa op. Vaak zonder dat men daar klachten van heeft. U loopt risico op een soa als je onbeschermde seks hebt (zonder condoom). U kunt een afspraak maken bij de assistente (als u geen klachten heeft) of bij de huisarts (als u klachten heeft).

Daarnaast biedt saltrodirectlab.nl een betrouwbare labtest om uzelf thuis te testen op de soa chlamydia of de combinatietest chlamydia & gonorroe. Neemt u hiervoor een kijkje op de website.

Afspraak maken

Er zijn van maandag tot en met vrijdag verschillende spreekuren per dag. Meestal duurt een afspraak waarin een hulpvraag behandeld kan worden vijftien minuten. Als u aangeeft dat er meerdere vragen te bespreken zijn of dat u een langer gesprek wilt, dan houdt de assistente daar rekening mee. U kunt afspraken telefonisch (030-2318110) of online maken. Als u voor 10.00 uur een afspraak maakt, kunt u meestal dezelfde dag nog terecht. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven bij welke arts u een afspraak wilt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via e-mail of telefoon, of laat een bericht achter via het contactformulier.