Zorg rondom het einde van het leven

Huisartsenpraktijk Mariahoek verbetert de zorg rondom het levenseinde doordat we een Patz groep hebben opgericht. PaTz staat voor palliatieve thuiszorg en heeft het doel de samenwerking tussen huisartsen en (wijk)verpleegkundigen te verbeteren. Deze groep bestaat uit deskundigen zoals een specialist palliatieve zorg, wijkverpleging, een oncologisch verpleegkundige en de huisartsen van de Mariahoek.

Door vroegtijdig patiënten in de laatste levensfase in beeld te brengen en vooruit te kijken naar dat wat u nodig zult hebben, neemt de kwaliteit in de palliatieve thuiszorg toe. De zorgverleners zullen in contact zijn met u en met uw familie om uw behoeften en zorgen te bespreken en waar nodig hulp in te schakelen.

Afspraak maken

Er zijn van maandag tot en met vrijdag verschillende spreekuren per dag. Meestal duurt een afspraak waarin een hulpvraag behandeld kan worden tien minuten. Als u aangeeft dat er meerdere vragen te bespreken zijn of dat u een langer gesprek wilt, dan houdt de assistente daar rekening mee. U kunt afspraken telefonisch (030-2318110) of online maken. Als u voor 10.00 uur een afspraak maakt, kunt u meestal dezelfde dag nog terecht. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven bij welke arts u een afspraak wilt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via e-mail of telefoon, of laat een bericht achter via het contactformulier.