Stoppen met roken

Als u wilt stoppen met roken kunt u dat natuurlijk zelf doen. U kunt ook begeleiding vragen. Bespreek dan uw plannen eerst met uw huisarts. Als intensieve begeleiding en ondersteuning met medicijnen zinvol zijn, dan zal de huisarts een afspraak bij de praktijkondersteuner voor u maken. Zij kan met u een individueel plan opstellen om de kans zo groot mogelijk te maken dat het u lukt om te stoppen met roken.

Afspraak maken

Er zijn van maandag tot en met vrijdag verschillende spreekuren per dag. Meestal duurt een afspraak waarin een hulpvraag behandeld kan worden vijftien minuten. Als u aangeeft dat er meerdere vragen te bespreken zijn of dat u een langer gesprek wilt, dan houdt de assistente daar rekening mee. U kunt afspraken telefonisch (030-2318110) of online maken. Als u voor 10.00 uur een afspraak maakt, kunt u meestal dezelfde dag nog terecht. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven bij welke arts u een afspraak wilt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via e-mail of telefoon, of laat een bericht achter via het contactformulier.