In Huisartsen

Dit najaar: de 6e editie van de Gezondheidscursus van het UMC Utrecht! 

Bent u geïnteresseerd in de ontwikkeling en gezondheid van kinderen? Wilt u meer leren over welke factoren een rol spelen bij ziektes die bij kinderen voorkomen? Meld u dan aan voor de gezondheidscursus van het UMC Utrecht!

Het thema van de 6e van de gezondheidscursus is Child health. Hoe groeit en ontwikkelt een kind? Wat te doen met een kind met koorts? Welke chronische ziektes kunnen bij kinderen voorkomen? Onder andere op deze vragen krijgt u antwoord tijdens de zesde reeks van de gezondheidscursus; hierin leert u op een interactieve manier van studenten geneeskunde samen met medische specialisten over het jeugdige, nog ontwikkelende menselijk lichaam.

Data van de 6e reeks:

  1. 30 aug 2017: Van eicel tot baby
  2. 6 sept 2017: Het kind met koorts
  3. 13 sept 2017: Chronische ziektes
  4. 20 sept 2017: Gedrag bij kinderen
  5. 27 sept 2017: Kinderoncologie

Bent u geïnteresseerd? Kijk dan op de website http://www.umcutrecht.nl/nl/Subsites/Gezondheidscursus/Home.aspx voor meer informatie.

Wilt u zich graag aanmelden voor de cursus? Dit kan binnenkort via de site, maar nu ook al door een mail naar te sturen naar gezondheidscursus-2@umcutrecht.nl. Verdere vragen zijn ook welkom op ons mailadres.

Recent Posts

Leave a Comment