In Huisartsen
Landelijk Schakelpunt (LSP): Via deze beveiligde infrastructuur voor de zorg kunt u elektronisch medische gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit kan alleen met uw toestemming, die u ter plaatse wordt gevraagd. Meer informatie leest u in dit bericht.

Goede, veilige en snelle zorg – dat willen we allemaal als we het nodig hebben. Of we nu chronisch ziek zijn of na een ongelukje op de huisartsenpost komen. Die goede, veilige en snelle zorg begint met informatie. Informatie over onze gezondheid op dat moment. Want dat kunnen niet alle zorgaanbieders weten. Gelukkig kunnen zij belangrijke gegevens over onze gezondheid delen met elkaar via het Landelijk Schakelpunt (LSP). Maar alleen als het nodig is. En alleen als wij daar toestemming voor hebben gegeven.

Meer informatie vind U op VolgjeZorg.

 

 

De toestemming kunt U regelen via deze website. Via DEZE link komt u direct op de website van volgjezorg. Als U via deze route toestemming verleent met behulp van DigID, krijgen wij hiervan een bericht en verwerken wij deze toestemming in onze gegevens.

 

Van 8 april 2020 – 1 april 2023 was er een tijdelijke maatregel waarmee alle dossiers gereed zijn gemaakt voor inzage op de Spoedpost via het LSP. Nu is het nodig om deze toestemming ook zelf weer vast te liggen via volgjezorg.nl

Het inzien gebeurt in alle gevallen pas, nadat u ook ter plaatse hiervoor uw toestemming hebt gegeven. U kunt ten allen tijde inzien, wie uw informatie heeft geraadpleegd.

Voor meer info, klik HIER

Recent Posts

Leave a Comment