In Huisartsen

Over Stoptober

Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. 28 dagen samen stoppen met roken vergroot de kans om het vol te houden met een factor vijf! Eén van de beste beslissingen die je kunt nemen. En dit is het moment!

Het succes van Stoptober

Het succes van Stoptober

Stoppen met roken kan lastig zijn. Toch weten we uit ervaring dat het kan. Zelfs als je heel veel rookt. Of al heel lang rookt. De afgelopen jaren hebben meer dan 225.000 rokers met elkaar bewezen dat Stoptober werkt. Hoe dat kan? Kort gezegd: door het samen te doen.

Lees verder

Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je je e-mailadres hebt achtergelaten ontvang je een bewijs van deelname en met dit bewijs kun je bij je lokale Kruidvatvestiging – zolang de voorraad strekt – een gratis Stoptober Magazine ophalen.
De gratis Stoptober app is vanaf 28 september te downloaden en kun je vanaf 1 oktober gebruiken tijdens je 28-dagen-niet-rokenreis. Vanaf dat moment tellen we af naar de Grote Dag: 1 oktober!

Lees verder

Waarom 28 dagen?

Waarom 28 dagen?

Uit onderzoek blijkt dat 28 dagen net lang genoeg is om te ervaren wat de positieve effecten zijn van stoppen met roken. De meeste ontwenningsverschijnselen zijn na 28 dagen achter de rug.

Lees verder

Stoptober werkt

Stoptober werkt

In 2016 heeft de afdeling sociale geneeskunde van het Academisch Medisch Centrum Amsterdam uitgebreid onderzoek gedaan naar de effectiviteit van Stoptober.
En wat blijkt; Stoptober werkt!

Lees verder

Wie is Stoptober?

Wie is Stoptober?

Stoptober is een initiatief van KWF Kankerbestrijding, Hartstichting, Longfonds (voorheen Astma Fonds), Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Trimbos-Instituut, GGD GHOR Nederland, en Alliantie Nederland Rookvrij.

Lees verder

Recent Posts

Leave a Comment