In Huisartsen

Studenten van harte welkom in onze praktijk

DE UIT 2022 – DE PERFECTE START VAN JOUW STUDENTENLEVEN IN UTRECHT!

De Utrechtse Introductie Tijd (UIT) is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende (master) studenten die in Utrecht gaan studeren en is onafhankelijk van de studie die je gaat volgen. Van 15 t/m 18 augustus 2022 word je wegwijs gemaakt in alles wat Utrecht te bieden heeft. Je leert de weg in Utrecht, krijgt tips voor het starten van je nieuwe studie en bovenal is dit een week waarin je de kans krijgt om vrienden voor het leven te maken. Dit alles samen met ruim 4000 andere aankomend studenten en onder begeleiding van je mentoren. De UIT is dé start van je studentenleven! Klik hier voor meer informatie.

Huisartsenpraktijk Mariahoek richt zich voor haar zorg op de Utrechtse Binnenstad. Het gaat daarbij om een gebied met een fietsafstand van ongeveer zeven minuten van onze praktijk. Klik op deze link  om de fietsafstand van je woning tot de praktijk te bekijken.

Wij werken samen met andere zorgverleners in de Stichting Binnenstad Gezond. Ons aanbod is afgestemd op de gezondheidsvragen in de binnenstad, jonge gezinnen, ouderen die graag zelfstandig willen blijven, studenten, starters, ondernemers, winkeliers, expats en trainees bij de grote internationale bedrijven in de stad.  Ook is er bijvoorbeeld extra aandacht voor cliënten met sportblessures, psychische problemen, verslaving en SOA’s.

Belangrijk is dat je een huisartsenpraktijk zoekt die bij je past. Voor vragen kun je altijd terecht door contact met ons op te nemen  030 – 23 18 110  of te mailen naar info@mariahoek.nl

Recent Posts

Leave a Comment