In Huisartsen

Over U-centraal

U Centraal is een welzijnsorganisatie in de stad en de regio Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Ook voedt U Centraal hulpverleners met expertise rond een aantal thema’s.

Samen aan een oplossing werken is beter dan alleen. Daarom organiseert U Centraal voorlichtingsbijeenkomsten, cursussen en gespreksgroepen over diverse thema’s zoals persoonlijke ontwikkeling, omgaan met geld en de zorg voor uw naaste.

Wat kunt u verwachten van een groep?

In een aantal bijeenkomsten deelt u ervaringen met anderen en doet u kennis op over een bepaald thema. De bijeenkomsten worden begeleid door deskundige maatschappelijk werkers of consulenten, soms aangevuld met vrijwilligers. De gespreksgroepen zijn meer gericht op het delen van ervaringen, in de cursussen krijgt u praktische handvatten waar u zelf mee verder kunt in het leven. Het programma is ontwikkeld op basis van vragen die we in de praktijk krijgen. Vindt u niet wat u zoekt, of heeft u ideeën over andere workshops op dit gebied? Mail dan naar groepen@u-centraal.nl

Onderstaand programma is ook verwerkt “Groepen- en Cursusoverzicht”. Voor bladerbare verse klik hier.

Recent Posts

Leave a Comment