Logopedie

Praktijkinformatie

Logopediepraktijk Binnenstad & Lunetten bestaat sinds 1994 en is gevestigd op drie locaties. Locatie Binnenstad bevindt zich in het Gezondheidscentrum Mariahoek aan de Singel. Locatie Lunetten in het Wijkgezondheidscentrum Lunetten en locatie Scholen Lunetten in de basisscholen Spits, Baanbreker en Klim. In deze praktijk werken 4 logopedisten. De logopedisten zijn all-round opgeleid. Zij onderzoeken en behandelen klachten op het gebied van: spraak, stem, taal, gehoor en eten & drinken. Elke logopedist heeft zich daarnaast, door nascholing en ervaring, extra gespecialiseerd op een aantal gebieden.

Openingstijden

Maandag 08:30 – 20:00
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag 14:00 – 17:00

Contactgegevens

Logopediepraktijk Binnenstad & Lunetten
Nicolaas Beetsstraat 2A
3511HE Utrecht

Praktijknummer: 030-2341356

E-mail: logopedie@gcmariahoek.nl

Locatie

Logopediepraktijk

Logopediepraktijk Binnenstad & Lunetten werkt vanuit de eerstelijn van de Gezondheidszorg. 

Het doel

Het doel van de praktijk is hulpverlening bieden aan mensen die klachten ervaren op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor of eten & drinken. De mogelijkheden en wensen van de patiënt zijn hierbij het uitgangspunt. De hulpvraag kan van de patiënt zelf komen of van de ouder(s)/verzorger(s)/omgeving.

Behandeling

Na aanmelding bij Logopediepraktijk Binnenstad & Lunetten volgt een intake- en anamnesegesprek. De hulpvraag en de voorgeschiedenis worden hierin besproken. Na het intake- en anamnesegesprek volgt een logopedisch onderzoek. De onderzoeksfase kan meerdere zittingen in beslag nemen. Vervolgens worden behandeldoelen opgesteld. Na overleg met de patiënt wordt de behandeling gestart.

Team

Muriël Schouten

Linda Heijnen

Heeft u een vraag? Vul dan het formulier in. We nemen contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

  • GC Mariahoek