In Huisartsen

Hierbij willen we u alvast informeren over een nieuw project dat waar we met ons zorgcentrum Mariahoek aan gaan deelnemen, namelijk de Nationale Diabetes Challenge (NDC).

De NDC is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation om mensen met diabetes te helpen bij het verbeteren van hun leefstijl en gezondheid. Omdat bewegen voor iedereen goed is, zijn ook mensen die geen diabetes hebben van harte welkom.

Als zorgcentrum Mariahoek hebben wij deze challenge opgepakt.  Het is de bedoeling om vanaf vrijdag 21 april  (starttijd nog nader te bepalen) gezamenlijk één keer per week met een groep te gaan wandelen. Er loopt steeds 1 zorgverlener van de Mariahoek mee. In totaal wandelen we 20 weken met als finish de Nationale Diabetes Challenge Week waarin we vier dagen achtereen wandelen. De laatste dag van deze vier dagen zal centraal in het land zijn waar alle deelnemende zorgcentra en mensen met diabetes samen komen om de laatste kilometers van het project af te leggen.

We kiezen voor een lange en langzame opbouw zodat iedereen de tijd krijgt om aan zijn/haar conditie en gezondheid te werken met haalbare doelen. Wilt u ook werken aan uw gezondheid? Laat het ons dan weten.

Hopelijk bent U net zo enthousiast als wij en trekt u binnenkort met ons de wandelschoenen aan ! Op vrijdag 14 april is er een informatiemiddag op onze praktijk geweest.

Ga naar www.nationalediabeteschallenge.nl  voor als u zich al aan wil melden en voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,
team Mariahoek aan de singel.

Recent Posts

Leave a Comment